De sters praful…

Iulia Ciuhu de la Ziarul de Iasi ne informeaza ca “cel mai nou bloc operator de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ stă nefolosit de aproape patru luni. Inaugurat pe 11 mai de către conducerea spitalului împreună cu reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale de Transplant, până în prezent, în blocul operator din cadrul Unităţii de Primire Urgenţe nu a fost operat niciun pacient cu politraumatism.”

 

Din articol aflam ca “noul bloc operator al Spitalului „Sfân­tul Spiridon“ este parte a proiectului de reabilitare şi modernizare a UPU demarat în 2013. Investiţia, în valoare de 10,5 milioane de lei, a aparţinut în totalitate Ministerului Sănătăţii, Primăria Iaşicontribuind cu o investiţie de 250.000 de lei pentru construirea celor două pasarele care leagă UPU de clinicile spitalului.”

Imagini pentru sexy doctor

Conform estimarii www.porcisme.ro, valoarea acestui porcism este de 10.750.000 lei, adica 2.388.888 EURO. Avand in vedere ca salariul minim pe economie este de 277 EURO, acest porcism echivaleaza cu munca unui salariat pentru 8.624 luni.

Comentarii Facebook