Main Menu

Statistics

Content View Hits : 5089871
Vrajitorie cu matura PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 15 September 2012 15:35

Din ziarul Buna Ziua Iasi aflam ca "nimeni nu va fi pedepsit pentru cumpararea maturii-minune de peste 13.000 de euro de la patinoarul din Calarasi. Verdictul apartine procurorilor si acopera astfel cea mai penibila achizitie a Directei Judetene de Sport. Trecand peste faptul ca nimeni nu a folosit inca patinoarul, pretioasa matura putea fi cumparata de sapte ori mai ieftin."

Detaliile din articol sunt naucitoare: "Desi patinoarul artificial a fost instalat in urma cu peste doi ani, nimeni nu i-a calcat inca gheata. Dupa ce a fost napadit de buruieni, el a fost acum mutat la intrarea in stadionul din Calarasi. Daca pretul de peste 500.000 de lei al patinoarului a atras atentia din capul locului, matura in valoare de de 13.000 de euro l-a dus pe seful de atunci al Directiei de Sport in fata procurorilor ceva mai tarziu.

Dupa doi ani de cercetari, iata concluzia: "S-a decis scoaterea de sub urmarirea penala fata de invinuitul Stroe Mihai (...), intrucat fapta nu intruneste elementele constitutive ale acestei infractiuni, lipsind latura obiectiva".

Si noul director admite ca matura este perfect inutila.

"Daca organele de ancheta s-au pronuntat asupra acestui caz, eu ce pot sa va spun? Se pare ca lucrurile au fost facute cum trebuie! Deocamdata nu foloseste la nimic acea matura. Patinoarul nu a functionat decat doua luni de zile. Noi il avem doar de decor, deocamdata. Din pacate, nu patineaza nimeni", a declarat director Directiei Judetene de Sport Calarasi, Marius Dumitrescu."

 

Conform evaluarii www.porcisme.ro, valoarea acestui porcism este de 13.000 EURO . Avand in vedere ca pensia medie este de 710 lei (173 Euro), acest porcism este echivalent cu 75 pensii medii!!!!! Money mouthSealedCool

 

Totalul la zi al porcismelor din Romania poate fi vizualizat chiar aici.


Pentru a ne semnala porcisme proaspete, trimiteti-ne link-uri folosind formularul nostru de contact.

 


Last Updated on Saturday, 15 September 2012 16:05