Autobuz de Curtici

Din ziarul Puterea aflam ca “liderul consilierilor PSD-ALDE din CJA, Marius Sulincean, critică vehement administraţia liberală a oraşului Curtici, după ce edilul Bogdan Ban a decis să cheltuie aproximativ 66.000 de euro pentru construirea a şase staţii de autobuz, adică 11.000 de euro per bucată.

Din articol aflam detalii concrete: „Este de-a dreptul halucinant să cheltui 11.000 de euro pentru o staţie de autobuz. Este o construcţie simplă cu un zid de beton şi un acoperiş. Nu are nimic special care să justifice o asemenea sumă fabuloasă. Primarul oraşului Curtici îl concurează pe şeful său de partid, Gheorghe Falcă, cel care a achiziţionat bănci de 8.500 de euro bucata pentru strada Meţianu. Este, probabil, o reţetă a primarilor liberali de a «gestiona» banul public, cel pentru care nu au niciun respect. Este o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Curtici şi o sifonare a banului public.”

Imagini pentru funny sexy bus

 

 

Conform evaluarii www.porcisme.ro, valoarea acestui porcism este de 66.000 EURO. Avand in vedere ca pensia medie este de 206 EURO, acest porcism echivaleaza cu 320 pensii medii!!

Comentarii Facebook