Informare turistica

Sabina Ghiorghe de la ziarul Adevarul ne vorbeste despre “Culmea investiţiilor la polul sărăciei: 629.000 lei pentru un info chioşc turistic în oraşul fără potenţial turistic. În Bârlad, oraşul din inima Moldovei care a construit din bani publici jacuzzi şi cinema 3D înainte să rezolve problema infrastructurii, se construieşte un foişor din lemn care va adăposti un info chioşc turistic a cărui valoare este de 629.467 de lei.”

Articolul este de-a dreptul naucitor: “Bârladul, oraşul din judeţul Vaslui care e spălat de ape la prima ploaie torenţială din cauza infrastructurii prost făcute sau inexistente, se construieşte cu elan muncitoresc un foişor pe structură de lemn care costă peste 6 miliarde de lei vechi. Acesta va fi dat în folosinţă în octombrie. Chioşcul cu pricina este amplasat la intrarea în Grădina Publică, în zona de nord a oraşului. Scopul proiectului este de a promova potenţialul turistic al oraşului (cu o populaţie de aproximativ 50.000 de oameni) şi de a crea două locuri de muncă. Cum zona nu este una turistică şi punctele de interes din oraş pot fi numărate pe degete, construirea unui info chioşc turistic pare a fi mai mult o glumă.”

Imagini pentru sexy tourism

Conform evaluarii www.porcisme.ro, valoarea acestui porcism este de 629.000 LEI, adica  139.777 EURO. Avand in vedere ca pensia medie este de 206 EURO, acest porcism echivaleaza cu 678 pensii medii!!

Comentarii Facebook