Industrie industriala

Costel Cranga de la ziarul Adevarul ne povesteste ca “investiţia în Parcul Industrial din Galaţi a început în 2003, iar de atunci proiectul a înghiţit o sumă uriaşă din bugetul oraşului. Banii s-au dat la început pentru clădiri şi utilităţi, apoi pentru pază, întreţinere şi salariile şefilor. În 14 ani de funcţionare, nu a fost găsit niciun client şi nu s-a încheiat niciun contract.

Detaliile financiare din articol sunt ingrozitoare: “Între 2003 şi 2017, municipalitatea gălăţeană a pompat în Parcul Industrial (mai exact către societatea Parc Industrial SRL, al cărui unic acţionar este Consiliul local) suma de 4,3 milioane de euro. Bani care au fost tocaţi până la ultimul cent, fără a fi încheiat vreun contract care să aducă măcar cinci bani venit. La momentul la care citiţi aceste rânduri, Parcul Industrial de la Galaţi este o tarla de 21,5 hectare de teren, plin de bălării. ”

Articolul merita citit integral deoarece ofera detalii lamuritoare despre modul in care investitia genereaza “randament”.

Imagini pentru funny factory

 

Conform evaluarii www.porcisme.ro, valoarea acestui porcism este de 4.300.000 EURO. Avand in vedere ca salariul unui profesor debutant este de 450 EURO, acest porcism echivaleaza cu munca unui profesor pe mai mult de 796 ani!!!

Comentarii Facebook