Primaria lui Pacala

Ciprian Boaru de la ziarul Buna Ziua Iasi ne aduce la cunostinta ca “dupa ce s-au mutat in sediul nou al primariei, angajatii si-au dat seama ca acea cladire abia construita este mult prea mica si ca trebuie sa se intoarca in vechea cladire. Primarul din comuna Mogosesti reabiliteaza vechea cladire a primariei pentru ca sediu nou este prea mic. “In sediul nou stam cam inghesuiti. Saptamana viitoare ar urma sa inceapa lucrarile”, spune primarul din Mogosesti. Contractul de 100 de mii de euro a fost semnat cu o firma de constructii din Iasi.”

Citind articolul, ne dam seama ca daca n-ar fi de plans, ar fi de ras: “Distractie pe bani publici in comuna Mogosesti Iasi. Conducerea primariei a luat hotararea ca in comuna s-ar potrivi deschiderea unui santier care sa mai anime atmosfera amortita. Asadar, s-a incheiat un contract pentru consolidarea sediului vechi al primariei. Culmea, primarul Stefan Maftei a recunoscut ca motivul ar fi ca in sediul nou angajatii nu mai pot da din coate din cauza aglomeratiei. Toata afacerea costa aproape 100 de mii de euro.”

Imagini pentru funny mayor

Conform evaluarii www.porcisme.ro, valoarea acestui porcism este de 100.000 EURO. Avand in vedere ca alocatia lunara pentru un copil este de 20 EURO, acest porcism echivaleaza cu alocatiile pentru 5.000 copii!!!

Comentarii Facebook