De la mine pentru mine

Ticu Ciubotaru de la ziarul Romania Libera ne spune ca “un control efectuat de inspectorii de la Curtea de Conturi la societatea de administrare a domeniului public din Galați a dezvăluit un jaf din banii publici care ar putea ilustra un studiu de caz pentru modul în care sunt întreținute clientelele politice din fonduri locale.

Inspectorii au stabilit rezultatele unui control efectuat la Gospodărire Urbană Galați, societatea prin care Primăria administrează cimitirele, talciocul, parcările și spațiile verzi. Conform raportului pe care l-au întocmit, directorii și șefii mai mici de direcții și servicii, membrii CA și reprezentantul AGA au încasat necuvenit salarii și indemnizații în valoare de 872.000 lei, adică 190.000 euro.

Articolul ne ofera detalii triste: “În timp ce șefii numiți politic încasau salarii și sporuri cu mult mai mari decât li se cuvenea, simplii angajați ai Gospodărire Urbană SRL nu își luau nici măcar salariile trecute pe hârtie, a descoperit Curtea de Conturi. Societatea era chiar pe punctul de a intra în faliment din cauza proastei administrări.”

Imagini pentru funny money

Conform evaluarii www.porcisme.ro, valoarea acestui porcism este de 190.000 EURO. Avand in vedere ca alocatia lunara pentru un copil este de 20 EURO, acest porcism echivaleaza cu alocatiile pentru 9.500 copii!!!

Comentarii Facebook