Drumurile noastre toate…

Televiziunea de stiri RealitateaTV ne informeaza ca “Bucureşti-Ploieşti este o autostradă care a dat naştere multor probleme. Nici până în ziua de azi nu a fost construită în totalitate. Ultimii trei kilometri sunt împotmoliţi acum în avizele de la Mediu, de la Apele Române şi de la Primăria Voluntari. În aceste condiţii, termenul de noiembrie anul viitor pentru finalizarea lucrărilor trebuie privit cu rezervă.

Din autostrada spre Ploieşti sunt gata aproape 59 de kilometri, însă doar pe 56 se poate circula. Inaugurat în urmă cu 4 ani, drumul nu are nici acum benzinării sau spaţii de servicii. Şi asta deşi la începutul anului CNADNR a semnat un contract de 35 de milioane de lei pentru amenajarea acestor spaţii.”

 

Din reportaj aflam cu stupoare ca “Autostrada Bucureşti – Ploieşti a costat până acum 450 de milioane de euro. Se adaugă 12 milioane de euro despăgubiri, câştigate în instanţă de italienii de la Pizzarotti, unul dintre foştii constructori, care au obţinut şi dreptul de a executa Compania de Drumuri până îşi primesc banii.”

Intrebare: de ce nu se imputa suma de 12 milioane de euro celor direct vinovati?!? De ce trebuie sa suportam din bugetul public aceasta despagubire?!?

Imagini pentru sexy highway

 

Conform evaluarii www.porcisme.ro, valoarea acestui porcism este de 12.000.000 EURO. Avand in vedere ca salariul unui profesor debutant este de 350 EURO, acest porcism echivaleaza cu munca unui profesor pe mai mult de 2.857 ani!!!

Comentarii Facebook