Trasurica

Televiziunea de stiri Digi24 ne informeaza ca “Regia de Drumuri din Constanța si-a cumpărat trăsuri.

În două încăperi ale unuia dintre sediile Regiei de Drumuri, oficialii au găsit ascunse, sub prelate de plastic, cinci caleşti nou-nouţe. Trăsurile au fost aduse la Secţia Cuza Vodă a Regiei de Drumuri în urmă cu aproximativ doi ani. Sunt depozitate şi ţinute în stare de conservare.

Şeful secţiei susţine că nu ştie absolut nimic despre ele şi că a primit ordin de la şefi să le găzduiască.

Reporter: Le-aţi putea folosi, cumva, în intervenţiile pe teren?

Ing. Liviu Sandu, şef Secţia Cuza-Vodă, RAJDP Constanţa: Nu, n-avem la ce intervenţii. Deci, noi atât am făcut, am depozitat.”

Reportajul ne arata inca o data cat de stupide pot fi modalitatile de irosire a banului public in Romania zilelor noastre. “O trăsură cu patru locuri, costă între 16.000 şi 58.000 de lei. În acelaşi depozit, preşedintele Consiliului Judeţean a mai găsit şi 24 de mese din lemn pentru petreceri câmpeneşti. În acte, figurează şi hamuri şi echipemente de echitaţie, dar nu se ştie încă unde au fost depozitate acestea.”

Imagini pentru sexy horse

Conform evaluarii www.porcisme.ro, valoarea acestui porcism este de 200.000 lei, adica 44.444 EURO. Avand in vedere ca salariul unui profesor debutant este de 350 EURO, acest porcism echivaleaza cu munca unui profesor pe mai mult de 10 ani!!!

Comentarii Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *